Beauty Care Angela

Minerale make-up van Mineralissima

Wat is het verschil tussen minerale make-up en traditionele make-up?

Veel traditionele producten bevatten conserveermiddelen en andere chemicaliën die de huid kunnen irriteren. Ook kunnen ze de poriën verstoppen en puistjes veroorzaken. Bij klanten met een gevoelige huid en/of allergieën geven traditionele producten vaak problemen. Mineralissima minerale make-up is geschikt voor alle huidtypes en ook prima bruikbaar bij acné en rosacea. Het laat de huid ademen en geeft een mooie natuurlijke dekking. Bovendien zorgen de foundations voor een bescherming tegen de zon met een SPF 15.

Helaas mogen producenten van make-up waar mineralen in verwerkt zijn, maar die daarnaast ook nog veel andere stoffen bevatten hun make-up ook mineraal noemen. Mineralissima is echt puur natuur en goed voor de huid. 

Waar is deze echte minerale make-up van Mineralissima dan van gemaakt?

Ijzer oxiden: Deze helpen met het aanpassen aan uw huidtype en het bereiken van uw perfecte kleur.

Zinkoxide: Werkt als een natuurlijke zonnebrandcrème. Het is ook een antioxidant en gaat ontstekingen tegen.

Mica-poeders: Deze ingrediënten voegen gloed en glans toe aan foundations en concealers.

Titaandioxide: Een andere natuurlijke zonnebrandcrème, dit ingrediënt helpt de huid een stralend uiterlijk te geven en dekt onvolmaaktheden. Het gaat ook ontstekingen tegen en kan een geïrriteerde huid helpen verzachten en kalmeren.

Organische oliën: Lip-gloss bevat verzachtende oliën die perfect zijn voor schrale lippen.

En ondanks de puurheid van de producten zijn ze toch heel betaalbaar.

Klik hier voor meer info over Mineralissima minerale make-up

Hoe brengt u minerale make-up aan?

Deze cosmetica is heel eenvoudig aan te brengen en heeft geen primer nodig. U gebruikt uw favoriete verzorgingscrème als basis. Wel even wachten tot deze is geabsorbeerd, anders loopt u het risico op een ongelijke verdeling. Gebruik niet teveel poeder er is maar weinig van nodig. Begin op het gebied van het gezicht dat de meeste dekking nodig heeft. Breng eventueel meerdere lagen aan en probeer niet alles in één keer te dekken. Reinig verder de make-up kwasten regelmatig.

Voor verdere uitleg over het aanbrengen, kijkt u onderstaande video. U zult zien dat dit heel makkelijk is en een mooi natuurlijk resultaat geeft. Uiteraard kunt u bij mij terecht voor een mooie make-up en advies.