Beauty Care Angela

LED lichttherapie met het LED masker

We willen allemaal zo lang mogelijk een mooie, jonge uitstraling behouden, het liefst zónder veel pijn en moeite. Voor de nieuwste, effectieve en aangename anti-ageing behandelingen kunt u terecht bij Beauty Care Angela. Kom langs voor behandelingen met het LED masker, op basis van natuurlijk genezend LED licht, dat een rem zet op het huidverouderingsproces.

Momenteel hét schoonheidsgeheim van veel beroemdheden. LED lichttherapie is een volledig pijnloze vorm van huidverbetering. Een hele ontspannende behandeling, geschikt voor alle huidtypes.

De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid word gestimuleerd. Rimpels vervagen, littekens verminderen, evenals pigmentvlekken. Waardoor de huid een strakkere, egalere en jeugdigere uitstraling krijgt. U ziet direct resultaat, de huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Een kuur geeft optimaal resultaat.

LED-therapie (Light Emitting Diode) is in de jaren tachtig door NASA ontwikkeld om wondgenezing en weefselgroei in de ruimte te bevorderen. In de jaren die volgden heeft de wetenschap uitgewezen dat licht therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen bevordert en beschadigde weefsels repareert. De 495 LED-lampjes in het masker produceren verschillende golflengtes welke allemaal een ander huidprobleem kunnen bestrijden

Welke kleur doet wat met uw huid:

Rood licht (630 nm)

Deze golflengte werkt diep in de huid en zorgt ervoor dat de cellen die collageen en elastine maken (fibroblasten) aangezet worden tot versneld werken. Hierdoor wordt de huid strakker en voller. Ook wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt beschadigd weefsel gerepareerd.

Bij: huidveroudering- en verslapping, hyperpigmentatie, slechte doorbloeding, vale huid, wondheling na trauma.

Blauw licht (415 nm)

Blauw licht werkt vooral aan de oppervlakte van de huid. Het licht zorgt ervoor dat zuurstofradicalen vrijkomen, die de bacterie die acne veroorzaakt vernietigt zonder de gezonde huid te beschadigen. Zo worden puistjes en ontstekingen bestreden en voorkomen en roodheid vermindert.

Bij: acne en mee-eters, ontstekingen door acne, overgevoelige, onrustige huid of om de huid te kalmeren, grove poriën en pigmentvlekken.

Gecombineerd licht (630 en 415 nm)

Een krachtige combinatie van rood, blauw en paars licht samen. Het repareert weefsels aangetast door acne littekens & pigmentvlekken en stimuleert de aanmaak van nieuw glad collageen in de cellen.

Infrarood licht (830 nm)

Bij alle kleuren LED licht is dit gecombineerd met infrarood licht, dit dringt tot ongeveer 30-40 mm door in de huid. Het zorgt voor huid herstel en verbetering van de doorbloeding. Dit is goed toepasbaar na huid verbeterende behandelingen zoals de dermapen of diamond microdermabrasie.

Hoe ziet een LED behandeling met het LED masker er uit:

Eerst word de huid gereinigd, vervolgens krijgt u een lysing om de dode huidcellen te verwijderen, dan word er een serum aangebracht en een speciaal masker dat het licht prima doorlaat. Dan krijgt u het led masker op gedurende 20 minuten.

Vervolgens een dag- of nachtverzorging.

Contra-indicaties:

Zwangerschap, epilepsie en auto-immuunziekte lupus Erythematodes, albinisme, lichtallergie en/of fotoallergische huidreacties. Wanneer u bepaalde medicijnen inneemt, moet het gebruik ervan minstens een week geleden zijn gestopt, alvorens

te starten met het gebruik van het LED masker. Dit geldt voor medicijnen die de lichtgevoeligheid verhogen, zoals: antibiotica; tetracycline, benzoylperoxide, salicylzuur, isotretinoïne (roaccutane) en anti-depressiva zoals st. janskruid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig:

Om een optimaal resultaat te behalen kunt u het beste een kuur volgen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie. Als afzonderlijke kuur zijn drie tot acht behandelingen wekelijks nodig.

Natuurlijk is het ook mogelijk om LED-lichttherapie in combinatie te gebruiken met andere behandelingen, ter bevordering van een sneller en mooier resultaat. Bijvoorbeeld diamond microdermabrasie, dermapen, of IPL-behandelingen. Na een behandeling met de dermapen of na diamond microdermabrasie volgt dan het LED masker zodat de huid snel herstelt en roodheid vermindert. Neem vrijblijvend contact op voor meer info.     

Wat zijn de tarieven:

Een losse LED lichtmasker behandeling kost: € 39,50 en duurt ca. 45 min.

Als aanvulling op een behandeling naar keuze betaald u € 20,00 extra op de prijs van de gezichtsbehandeling.

Wanneer u kiest voor een kuur van 8 behandelingen kost dat € 250,00.

Prijzen zijn incl. BTW. Wijzigingen en typefouten voorbehouden